Läsare

Vi är tacksamma på all typ av återkoppling, Hör av dig på mail till oss.

Vår målsättning är att all information skall vara korrekt men naturligtvis skall du alltid konsultera din egen läkare för en bedömning om du känner dig sjuk.

Det finns så mycket i patient läkarmötet som inte kan ersättas med texter om sjukdomar. 

Har du patient berättelser så tar vi gärna emot dem för publicering. 

Annonserna du ser vid artiklarna är framför allt från Google och annonserna väljs automatiskt av Google utifrån innehållet i artikeln och de intressen som Google kopplar ihop med den webläsares (cookies) du använder.

Denna urvals process sker helt automatiskt av Google utan vår inblandning varje gång sidan skapas,dvs flera tusen gånger om dan, ibland blir det fel typ av annonser och vi är tacksamma för alla påpekande av olämpliga annonser. 

Det vi gör då ar att spärra annonsörens domän (internet adress) så att de inte visas på våra sidor, vissa oseriösa annonsörer  har flera domännamn så även om vi försöker så kan de dyka upp igen under nytt namn, exempel på sånt vi har spärrat är stamcellsterapiformer som inte har visat någon effekt och enbart syftar till att bedra desperata människor. 

Däremot så spärrar vi inte allt, vi vill ha högt i tak och litar på folks eget omdöme,  så tex ljusterapi och dagsljuslampor spärrar vi inte. Bakgrund ljusterapi var populärt även inom vissa landsting en period  men om du tror att landstingets totala omhändertagande med både möjligheten att få träffa utbildad sjukvårdspersonal samt sitta i ett ljusrum en kort stund kan ersättas med en liten dagsljusglödlampa som sänglampa, så önskar vi dig lycka till och hoppas du mår bra om det hjälper dig att normalisera dygnsrytmen.

Annonserna ska inte ses som behandlingsråd på något sätt utan de skapas av en icke medicinsk kunnig Google dator!

Fördelen med Google annonser är att vi behöver inte binda oss till olika annonsörer med avtal och sponsoravtal från läkemedelsföretag det gör att vi kan skriva artiklar och innehåll helt oberoende samt att vi kan ta bort innehåll utan att fråga nån annonsör om lov.